Lider Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić izabran je za člana tri odbora Skupštine Srbije, čiji je i potpredsjednik, objavljeno je na sajtu republičkog parlamenta.
On će biti član u odborima za spoljne poslove, za prava djeteta, kao i u parlamentarnom odboru za stabilizaciju i pridruživanje.
Njegov partijski kolega Jahja Fehratović dio je odbora za obrazovanje, dok će biti zamjenik člana u odborima za kulturu i informisanje i za prava djeteta.
Treći narodni poslanik SPP, Zaim Redžepović izabran je za zamjenika člana u odborima za ljudska i manjinska prava i parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje.
Član Socijaldemokratske partije Srbije Muamer Bačevac izabran je u odbore za ljudska i manjinska prava i za zdravlje i porodicu, dok će u odboru za obrazovanje imati funkciju zamjenika člana.
Enis Imamović iz SDA Sandžaka je član skupštinskog odbora za zaštitu životne sredine, a zamjenik člana u odboru za zdravlje i porodicu. On je dio delegacije Skupštine Srbije u sklopu Parlamentarne skupštine procesa saradnje jugoistočne Evrope.
Selma Kučević je u odborima za zdravlje i porodicu i za prava djeteta.
Izvor: Radiostoplus.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here