HronikaVijesti
maj 08, 2021, 19:23 pm
727

Novopazarska policija lišila je slobode I.L. (39) iz ovog grada zbog sumnje da je u tuči, nožem nanio teške povrede sugrađaninu E.M. (29).
Iako smo ranije prenijeli da je poslije sudara motocikla, kojim je upravljao E. M, i automobila za čijim je volanom bio I.L, nakon prepirke koja je prerasla u svađu i tuču u Ulici Stefana Nemanje došlo do upotrebe hladnog oružja isplivao je novi video snimak koji totalno okreće tok istrage.
Na novom video snimku vidi se da nije došlo do sudara automobila i motora, a kako nezvanično saznajemo razlog sukoba je nepoštovanje saobraćajnih propisa. Na video snimku se vidi da je E.M. prvi prišao automobilu u kojem je sjedio I.L., i počeo da udara vozača automobila.
Istraga utvrđuje čiji je bio nož, a ono što smo mi saznali jeste da je prilikom obračuna, I. L. dobio posjekotinu na ruci, a onda je nožem ubo E. M. u predjelu grudi, nanijevši mu povrede srčane maramice. VIDEO SNIMAK ISPOD TEKSTA!!!

Nastavak tuče na video snimku ispod teksta. Povrijeđeni E.M. je u kritičnom stanju opasnom po život transportovan u Klinički centar Srbije, gdje je i operisan i ne nalazi se više u životnoj opasnosti. Prema saznanjima, E.M. je 2010. godine nožem ubio Nedžada Osmanovića (18), učenika Škole za dizajn tekstila i kože.
Za to ubistvo osuđen je na 10 godina zatvora, a odležao je 7,5 godina.

Redakcija Sandžak Danas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here