Hronika
apr 21, 2021, 03:34 am
19

U jednom trenutku 31-godišnjak kroz mjesto u kojem je najveća dopuštena brzina 50 kilometara na sat vozio je čak 186, a to se vidi na snimci koju je objavio na društvenoj mreži.Tridesetjednogodišnji vozač Mercedesa koji je jučer poginuo u Zapolju kod Nove Gradiške nije imao položen vozački ispit, nije bio vezan, a svoju je divljačku vožnju cijelo vrijeme snimao i emitirao uživo na društvenoj mreži.

Novi su to detalji stravične prometne nesreće u kojoj je mladi muškarac jučer popodne izgubio život. U jednom trenutku 31-godišnjak je kroz mjesto u kojem je najveća dopuštena brzina 50 kilometara na sat vozio čak 186, a to se vidi na snimci koju je objavio na društvenoj mreži, piše Glas Slavonije.

U jednom je trenutku izgubio nadzor nad vozilom, prešao na travnatu površinu i u zanošenju sletio u odvodni kanal. Udario je potom u betonski rub kolnog ulaza i stup javne rasvjete, nakon čega se više puta prevrnuo te udario u tri stabla. Vozač je ispao iz automobila i na mjestu preminuo, a kamera je nastavila snimati. Policija je protiv vlasnice vozila podnijela prekršajni nalog jer je svoj automobil dala osobi koja nema pravo upravljati motornim vozilom. Jedan mještanin otkrio je poslijepodne kako je naselje ostalo bez struje jer je automobil srušio stup i žice električne mreže uz prometnicu.

Foto Ivica Galovic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here