Gradski odbor Srpske napredne stranke Novi Pazar osuđuje nasilničko ponašanje na ulicama Beograda, saopšteno je danas.

U saopštenju SNS-a u Novom Pazaru se navodi da ”ovakvo ponašanje i divljanje je neprihvatljivo, jer se istim ponašanjem remeti red i mir kako u glavnom gradu, tako i u celoj zemlji. U situaciji kada se Vlada i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić bore da zaštite građane od aktuelnog virusa, nasilnici izazivaju nerede na ulicama Beograda i time ugrožavaju bezbednost svih građana.

”Svojim vandalskim ponašanjem demonstranti su pokazali da ne vole i ne poštuju svoju državu, Zakon, pa i narod. Ovakvo ponašanje dodatno otežava celokupnu situaciju, ali budite uvereni da ćemo pobediti i, da ni fašisti ni huligani ni drugi, kojima je cilj destabilizacija Srbije neće uspeti. Sačuvaćemo našu Srbiju i nastavićemo sa predanim i vrednim radom. Cilj nam je pravedna Srbija, zemlja vrednih, poštenih, dostojanstvenih ljudi, koja se bori za sve građane, bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost.

U trenutku kada vodimo bitku protiv opasnog virusa da sačuvamo živote naših najmilijih, Srbiji je potrebno jedinstvo a ne ekstremisti i nekakvi demonstranti na ulicama, koji u vandalskom činu uništavaju Beograd.


Vlast se u demokratskoj Srbiji neće menjati na ulici, već na izborima, za šta ste imali priliku nedavno ali ste doživeli debakl.

Gradski odbor Srpske napredne stranke očekuje da javnost osudi ovo sramno i vandalsko ponašanje, a nadležne organe pozivamo na brzu reakciju” navodi se u saopštenju za javnost Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Pazar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here