Iako su interventne službe u kuću u pokrajini Radevormwald stigli zbog požara istražitelji sumnjaju da je to uzrok smrti. Drže da je otac ubio suprugu, dvoje djece te stariju ženu, za koju se pretpostavlja da je baka
Stravičan prizor zatekli su vatrogasci koji su u petak poslijepodne stigli na dojavu o požaru u kući u pokrajini Radevormwald u zapadnoj Njemačkoj. Tijekom gašenja našli su pet beživotnih tijela. Među njima i dvoje male djece, u dobi od jedne i četiri godine. Njihovi roditelji također su bili mrtvi. Ležali su u sobama. Među poginulima je i starija žena, za koju se vjeruje da je baka djece.
Focus piše kako je na mjesto požara stigla kriminalistička policija jer, prema prvim informacijama, uzrok smrti nije požar. Mjesto zločina je ograđeno, a forenzičari su na mjestu događaja prikupljali tragove do kasno u noć.
Prema preliminarnim informacijama, mogla bi biti riječ o ubojstvu i samoubojstvu. Navodno već neko vrijeme u obitelji vladaju konstantne svađe, a jedna prepirka, pišu lokalni mediji, prethodila je i dojavi o požaru. Istražitelji sumnjaju da je otac pobio obitelj pa sebe.
Foto: Canva
Zasad je poznato da su vatrogasci hitni poziv dobili u petak oko 17 sati. Ubrzo nakon toga spasioci su bili u kući. Nakon dva sata gašenja vatrogasci su mjesto zločina predali policiji. Oko 19.30 sati vatrogasci su se povukli.
Slučaj istražuje Odjel za ubojstva policije u Kölnu. Javno tužiteljstvo i policija još nisu objavili detalje o smrti petero ljudi. Fenix-magazin piše kako je riječ o njemačkoj obitelji, starija žena također je član obitelji, ali nije živjela s njima u istoj kući. Kuća s prizemljem i potkrovljem nalazi se na glavnoj cesti na periferiji Radevormwalda u četvrti Herbeck. Fotografi su zabilježili i da su prozorska stakla na kući razbijena te da izvana nema snažnih tragova požara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here