Predrag Barnić (43), srpski ugostitelj uhapšen je sa više od pet kilograma droge i oružjem, a restoran u kojem ga je policija uhvatila u Beču drži sa Radišom Trajkovićem Ðanijem, kako je folker sam jednom prilikom otkrio.
Naime, Đani je jednom prilikom otkrio da je na nagovor prijatelja i supruge Slađane otvorio restoran u centru Beča, a u poseti mu je bio Ognjen Amidžić.
– Peca, moj brat, moja familija, partner. Zajedno radimo – rekao je Đani u „Amidži Šou“, pa pred kamerama predstavio sada uhapšenog Predraga Barnića. Nazdravljali su i slavili novom početku, a nakon Predragovog hapšenja Đani se nije oglašavao.
Kada je restoran otvoren, folker nije krio sreću.
– Oduvek sam želeo da otvorim restoran i već nekoliko meseci sam u potpunoj tajnosti sve pripremao. Sada je sve gotovo i počeli smo da radimo. U sklopu lokala nalazi se i pečenjara, gde će da se vrti mlada jagnjetina i prasence. Ma ima gosti prste da poližu. Priča je ozbiljna i jedva čekam da ugostim sve kolege koji dolaze u Beč. A ima nas mnogo.

Malo i ja da budem gazda, da mi dođu prijatelji, kolege, rodbina. Ih, ma samo od njih ima da zaradim – pričao je Ðani za „Kurir“. Vest o hapšenju srpskog ugostitelja, inače rodom iz Smedereva, preneli su i austrijski mediji.
– Policija je dugo sumnjala na gazdu da se bavi preprodajom narkotika. Potom su krenuli u akciju. Tajni agent policije se predstavio kao kupac i došao je u lokal s namerom da kupi kokain. Za to vreme ceo kraj bio je blokiran – navodi Hojte.
Srbin nije ni slutio šta mu se sprema.
– Najpre su u restoran ušli muškarac i žena, Barnićevi saradnici, koji su poneli veću količinu kokaina. Potom je došao „kupac“, kom je Srbin predao drogu, a u tom momentu su u lokal uletele specijalne jedinice austrijske policije Kobre – prenosi Hojte.
Kurir.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here