Javna rasprava počela je dana: 22.01.2021. godine, objavljivanjem teksta Nacrta Odluke o promjeni statuta opštine Prijepolje, sa kojim se javnost može upoznati putem sajta opštine Prijepolje: www.opstinaprijepolje.rs , a trajaće do 10.02.2021. godine.
Nacrt Odluke o promjeni Statuta opštine Prijepolje biće predstavljen na otvorenom sastanku, koji će se u organizaciji Opštinske uprave opštine Prijepolje održati 11.februara 2021.godine, u sali za sastanke Opštinske uprave,sa početkom u 10 časova.

Skupštinskim zasijedanjem izglasana je tačka o izmjeni Statuta, za koju je osim SNS glasao i SPP, DPS i GG “Za čisto Prijepolje”, dok su odbornici SDP-a bili protiv. Epilog Skupštine – ispunjen je pravni osnov da SPP bude dio vlasti u narednom mandatu.
Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti u pisanoj formi,na adresu: Opštinska uprava opštine Prijepolje, Trg Bratstva jedinstva br.1, sa naznakom prijedlozi i sugestije vezane za održavanje javne rasprave za promenu Statuta opštine Prijepolje ili u elektronskoj formi na e-mail adresu:
[email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here