Sergej Barbarez, legendarni bosanski fudbaler, objavio je na društvenim mrežama da su se članovi njegove porodice vakcinisali u Beogradu.
“Hvala ti moj Beograde od srca, jer si dao šansu mojoj majci i sestri da se vakcinišu, samim tim i šansu za boljim životom. A tebi “BiH politiko”, da vas pojedinačno ne nabrajam jer niste ni to zaslužili diči se i dalje svojim idiotizmom i neznanjem”, stoji u tvitu nekadašnjeg fudbalera.
Barbarez, koji je rođen u Mostaru, gde je napravio prve fudbalske korake, gotovo čitavu karijeru proveo je igrajući u Bundesligi i jedan je od najboljih strelaca u istoriji nemačke elite.

Hvala ti moj Beograde od ❤️, jer si dao šansu mojoj majci i sestri da se vakcinišu ,samim tim i šansu za boljim životom. A tebi “BiH politiko” , da vas pojedinačno ne nabrajam , jer niste ni to zaslužili , diči se i dalje svojim idiotizmom i neznanjem !

— Barbarez Sergej (@BarbarezSergej) March 27, 2021

Pre trinaest godina je završio profesionalnu karijeru u Bajeru iz Leverkuzena, danas živi u rodnoj Bosni i Hercegovini, ali u istoj državi njegova porodica nije mogla da primi vakcinu protiv virusa korona.
Podsetimo, kolone vozila čekaju na graničnim prelazima da uđu u Srbiju zbog početka besplatne vakcinacije stranih državljana u Beogradu tokom vikenda, a najveća gužva je na prelazima sa BiH.
Privredna komora Srbije je, u saradnji sa Vladom Srbije, obezbedila u okviru imunizacije više hiljada naših privrednika i zaposlenih u kompanijama 10.000 vakcina i za privrednike i zaposlene iz regiona.
(Kurir sport)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here