Socijaldemokratska partija Srbije čestita svi građanima, lekarima, medicinskom i nemedicinskom osoblju Svetski dan zdravlja koji se obeležava 7. aprila.
”Ove godine, Svetski dan zdravlja, dočekujemo u posebnim okolnostima, usled pandemije koja je paralisala čitavu planetu. Ovi teški meseci, koji su iza nas, podsetili su nas šta znače reči požrtvovanje i solidarnost, i koliko je danas važnije nego ikada međusobno razumevanje i briga za druge, bolesne i ugrožene. Srbija se uspešno nosi sa teretom novonastale krize i ulaganjem u zdravstvo ona svakog dana šalje poruku da zdravstvena zaštita i prevencija moraju biti svima dostupni” navedeno je usoapštenju.
SDP Srbije sprovodi akciju kojom se građani pozivaju da uzmu masovnije učešće u imunizaciji koja je u toku, a sve sa ciljem da ubrzo izađemo kao pobednici iz bitke sa virusom Kovid 19, i vratimo se normalnom životu.
Pravi heroji današnjeg vremena su lekari i medicinsko osoblje i ovim putem ih ohrabrujemo da izdrže, a na nama je da im svojim odgovornim ponašanjem olakšamo sve teškoće sa kojima se suočavaju u borbi protiv Kovida 19.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here