Foto: Facebook/Ruždija Šabotić

Novinar Ruždija Šabotić, jedan od učesnika protesta ispred Opšte bolnice u Novom Pazaru u organizaciji neformalna grupa građana na čelu sa Aladinom Paučincem, ocijenio je da današnji skup koji je zakazan u istom terminu i na istom mjestu, nema veze sa skupovima koje organizuje ova građanska inicijativa.

Šabotić u objavi na svom Facebook profilu navodi da brojne indicije i najave ukazuju na to da je riječ o pokušaju neke političke opcije da se umiješa i preuzme protest od grupe građana, kako bi protest stavila pod svoju kontrolu.

“A ja vas pitam gdje ste bili do sada? Vidjeli ste da i mala grupa samosvjesnih građana može da mijenje i postavlja pitanja, pa bi sada da se kitite njihovim perijem. Što mi je ovo nešto poznato. Protest za dr. Lejlu Ćeranić je završen djelovanjem Inicijative građana ona je vraćena na mjesto nacelnika. Ja lično neću stati ni pod jednu stranačku zastavu i dozvoliti da budem izmanipulisan i zloupotrebljen. Hvala vam za dva mjesta u Upravnom odboru bolnice koja ste nam nudili, a mi sa gnušanjem odbili. Obraz nije na prodaju”, kaž Šabotić.

On je predstavnicima političkih stranaka u Novom Pazaru poručio da, kako kaže, poslije zavšene bitke neće učestvovati na jednom ovakvom skupu i da će isti posmatrati iz udobne fotelje svoga doma.

Izvor: Sandzacke.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here