Čestitku povodom 28. maja, Dana opštine Tutin uputila je predsjednica Skupštine opštine Tutin, Fazila Ferizović Berović.
“Tutin je uvijek rađao najhrabrije, najponosnije i najhumanije ljude. Rađao je najbolje sportiste, najbolje učenike i studente, mnogo doktora nauka i najboljih zanatlija. Na naše drage Tutince i Tutinke smo ponosni i u Tutinu i na svakom mogućem mjestu u svijetu gdje se nalaze”, navela je u čestitki Ferizović Berović.
Smatra da je Tutin jedna od perspektivinih opština i da radom i razvojnim projektima ta opština može biti mjesto gdje će mladi ostajati, razvijati znanja i napredovati.
“Opština Tutin sa svim svojim potencijalima, prirodnim bogatstvima, ljepotama, turističkom ponudom i ljudskim kapacitetima definitivno je jedna od perspektivnijih opština. Pametnom politikom održivog razvoja i iskorištavanjem takvih potencijala to može biti mjesto u kojem će mladi nalaziti svoju perspektivu i razvijati svoja znanja a nove investicije unijeti dodatni duh i živost u lokalnu ekonomiju i privredu. Danas ne treba biti mjesta za političke, nacionalne, vjerske ili bilo koje druge podjele. Danas smo svi braća i sestre Tutinci i Tutinke. U to ime svim dragim Tutincima, kako ovdje i širom zemlje, tako i u dijaspori, upućujem iskrene čestitke povodom Dana opštine Tutin, 28. maja, uz želju da ovaj dan provedu u duhu zajedništva i međusobnog poštovanja”, navela je predsjednica Skupštine opštine Tutin, Fazila Ferizović Berović.
A.N.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here