Koliko je zaglibila “struka” u Novom Pazaru i da se sve vrti oko specijalizacija, para, privatnih klinika i ličnih interesa najbolje se vidi u prethodna dva dana.

Ovdje poslije ovakvog prljavog veša koji je iznijet od jednih ka drugim i drugih ka prvim i svemu što se izreklo najbolje je i jednim i drugim da se pokriju po ušima jer se sve vrti oko “slave” i pozicija, pacijent i građanin je nevažan.

Umjesto da je obrnuto, počeše da iznose prljavi veš iz svojiu vešeraja, pa bi državi bilo najpametnije da osnuje poseban ispit za sve njih kako bi naši ljekari “kursadžije” opet polagali ispite nebi li se dozvali pameti i bar malo osjetili potrebe gradjana.

I nije čudo što nas je sve ovo zadesilo i u kakvu smo situaciju došli kad oni izmedju sebe oči vade (dabogda ih povadili) i samo gledaju gdje će se što ofajdit za koju titulu ili poziciju, takvi su, nije cudo.

Nama neprijatelj ne treba, sami sebi smo najveći neprijatelji, sami sebi oči vadimo, sami sebi jame kopamo a sa ovakvim ljekarima kakvim se pokazaše ovi naši ne piše nam se dobro.

Hasan Omerović

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here