Navijači Fudbalskog kluba Novi Pazar organizuju peticiju, kojom će zatražiti od svog kluba da prekine prvenstvo i napusti Super ligu pre njenog završetka zbog neregularnosti i mnogih utakmica čiji su rezultati poznati unapred, objavio je portal Indeksonlajn.
Kako se navodi, navijači Novog Pazara smatraju da je ovdašnje prvenstvo najneregularnije u Evropi i da je fudbal u Srbiji izgubio svaki smisao.
“Više je nego jasno da ovde postoje klubovi koji ne smeju da ispadnu iz lige, a da je Novi Pazar potpuno nezaštićen i nije među privilegovanim klubovima koji moraju da ostanu”, prenosi Indeksonlajn stav navijača Novog Pazara.
Simpatizeri Plavih ističu da je u takvoj situaciji je mnogo časnije napustiti takmičenje i obavestiti sve relevantne međunarodne fudbalske adrese, nego učestvovati u farsi, čiji je ishod unapred poznat.
“Zato pozivamo sve verne ljubitelje fudbala da potpišu ovu peticiju i time spreče dalje blamaže naš klub, koji u situaciji nameštenih rezultata i utakmica nema šanse da opstane”, navode navijači Novog Pazara, a piše Indeksonlajn.
indeksonline.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here