Enedin Turković (44) ubio je bivšu suprugu Biseru Š. (44) i njene roditelje Fehima Š. (64) i Šefku Š. (60). On je takođe ranio i njenog brata Bakima Š. (35) i dvoje rođaka koji su se u tom trenutku našli u porodičnoj kući, Zinetu A. i Nevzata A.
Enedina je policija, nakon par sati potrage, locirala u tom selu na Pešteri, a nakon što su pozvali pojačanje i opkolili ga, on je izvršio samoubistvo.
Njegovo tijelo, kao i pištolj, iz kog se sumnja da je pucao, policija je pronašla u šumi u selu Doliće u okolini Sjenice.
Bili su prekrasna familija koja nikada nije imala problema ni sa kim iz sela, reči su kojima komšije govore o troje članova iste porodice koji su danas ubijeni u svom domu u selu Rasno, u opštini Sjenica.
– Bisera je bila divna djevojka. Sa ubicom ima dvoje maloletne djece koji su u trenutku ubistva bili u drugoj sobi. Ona se rastala od njega i vratila da živi sa svojim roditeljima i povela je djecu – rekla je za “Blic” rođaka ove porodice.
Ubijeni članovi porodice Šemović/Bisera Š. sa ocem i majkom
Ubica pobjegao na motornim sankama
Prema riječima komšija, ubica Enedin T. (44) je navodno do kuće gde je ubio troje i ranio još troje, došao na motornim sankama.
Motornim sankama je i pobjegao sa mjesta zločina čemu je svjedočio jedan maloletnik, inače rođak ove porodice. Prema riječima komšija sa kojima smo razgovarali, taj mladić je bio svjedok trenutka kada je ubica na motornim sankama pobjegao u nepoznatom pravcu.

Policijska potjera ubrzo je počela, ali mještani sela Rasno strahovali su da bi ubica motornim sankama mogao da pobjegne preko granice, u susednu Crnu Goru.
Međutim, Enedin T. izvršio je samoubistvo nekoliko sati nakon zločina koji je počinio.
“Zašto je morao da je ubije?”
Komšije porodice su u šoku.
– Došao je motonim sankama da ih ubije, sigurno da nije bio pri čistoj svijesti kad je tako nešto strašno uradio – naveo je jedan od poznanika.
Ubijena Bisera sa rođenim bratom
– Razumijem da nije bio u dobrim odnosima sa suprugom, ali zašto je morao da je ubije, još je strašnije što su tu djeca bila i njihova i od njihovih komšija i rođaka. Tu su slavili rođenje Bekimovog djeteta. Njegova žena se porodila prije pet dana – naveo je njihov poznanik.
Podsećamo, ovaj nezapamćen zločin dogodio se u selu Rasno, nadomak Sjenice, kada je Enedin T. (44) ubio svoju bivšu suprugu Biseru Š. (44) i njene roditelje Fehima Š. (64) i Šefku Š. (60). On je takođe ranio i njenog brata Bakima Š. (35) i dvoje rođaka koji su se u tom trenutku našli u porodičnoj kući, Zinetu A. i Nevzata A.

Broj pregleda:
298

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here