NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su H. S. (1989) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo građenje bez građevinske dozvole i novopazarca E. S. (1986) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.
Osumnjičeni H. S. se tereti da je kao investitor izvodio radove na izgradnji jedne višespratne zgrade bez dozvole za gradnju.
Policija je na navedenom gradilištu zatekla radnike, a u prizemlju objekta koji se gradi zatečen je neprijavljeni ugostiteljski objekat vlasništvo E. S. u kojem se nalazilo pet lica.

Tom prilikom, osumnjičeni E. S. i njegov šezdesettrogodišnji otac nasrnuli su na dvojicu policijskih službenika kako bi ih sprečili da izvrše kontrolu objekta, a E. S. im je i pretio.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenima H. S. i E. S. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.
Protiv šezdesettrogodišnjeg muškaraca biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.
Komunalna inspekcija će protiv vlasnika neprijavljenog lokala podneti odgovarajuću prijavu.
izvor indeksonline

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here