Čelnici Sportskog saveza Srbije, koje je predvodio predsednik Davor Štefanek, razgovarali su u Novom Pazaru sa rukovodstvom gradskog Sportskog saveza i Predškolske ustanove Mladost o sadašnjoj i budućoj saradnji.
“Novi Pazar ima izvanredne sportiste, ali i rukovodeći kadar. Sarađujemo na projektu iz ženskog sporta ‘Budi zdrava – vežbaj sa nama’, gde je fitnes trener Sanja Premović napravila najbolji posao od svih kolega iz preko 30 gradova u Srbiji”, rekao je Štefanek.
“Prethodnog puta sam obećao, a sada sam doneo tegove, majice i još neke poklone za dame. I to nije sve. Grupa od preko 60 članica iz različitih generacija dobiće od nas sve što je potrebno”, dodao je on.
Štefanek je najavio da Sportski savez Srbije pokreće i akciju za predškolce pod nazivom “Sport je važan da bi bio zdrav i snažan”.
Tim povodom, instruktori su u dvorani Pendik održali polučasovni trening s decom, kojem je prisustvao i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.
“Imamo odličnu saradnju sa Sportskim savezom Srbije. Mi smo grad sporta, koji je u prethodnom periodu stvorio izvanrednu infrastrukturu. Pored razvoja profesionalnog, rekreatvinog i školskog sporta, cilj je da se što više najlmlađih bavi sportom”, istakao je Biševac.
M. Minić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here