Srpska folk pevačica Nada Topčagić fotografisala se na ulicama Beograda sa dresom legendarnog napadača Zlatana Ibrahimovića u rukama!
Pevačica se na taj način zahvalila Ibrahimoviću koji je na Sanremu izašao na binu uz njen hit “Jutro je”, što možete pogledati na ovom LINKU, a zatim je poručila:
– Šta da vam kažem, presrećna sam. Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to niko od muzičara sa ovih prostora nije doživeo – rekla je Nada za Kurir i dodala:

– Moj suprug Zlatko i ja smo jednom bili kod Zlatanovog oca na ručku, to je bilo davno. Zlatan je tad bio mali i od tada ga nisam videla, nismo u kontaktu. Njegov otac je svirao harmoniku i tako smo se upoznali. Nisam ni znala da sluša moju muziku, ljudi ovo je kruna moje karijere.
Podsetimo, Nada Topčagić je nedavno za Telegraf istakla da bi volela da upozna Ibrahimovića, i to pre meča između Crvene zvezde i Milana, kada je Šveđanin takođe slušao “Jutro je” posle svog 500. gola u karijeri.
Izvor Telegraf

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here