Foto: SANAPrema preliminarnim rezultatima Opštinske izborne komisije Demokratska partija socijalista na izborima u Petnjici osvojila je 17 mandata, Bošnjačka šest, SPP tri, Demokrate i Socijaldemokrate dva mandata, Socijaldemokratska partija jedan, a Socijalistička narodna partija nije osvojila nijedan mandat. U Petnjici je pravo glasa imalo 6.264 birača.
Stranke pravde i pomirenja će u novom opštinskom sazivu imati tri odbornika.
Rukovodstvo ove stranke na društvenim mrežama objavljuje rezultate i slavi, kako navode, historijski uspjeh ove stranke u Petnjici.
Foto: SANAListu SPP pod nazivom “Samo pravo” predvodio je Almir Muratović. On je u izjavi za Sandžak TV kazao da uspjeh u Petnjici posvećuje rahmetli Muameru Zukorliću.
“Zadovoljni smo izbornim rezultatom. Ovakav rast na političkoj sceni ne vjeruyjem da se igdje u regionu bilježi. Svega 2-3 glasa fali nam za četvrti mandat i želim reći da smo ovaj rast i završetak kampanje posvetili rahmetli muftiji Zukorliću. Naše projekcije su bile otprilike kao i ovaj rezultat.
Očekivali smo četiri mandata i nadam se da će tako u konačnici i biti. I ako se desi da ostanemo na 3 mandata zadovoljni smo tim rezultatom jer smo pokazali rast SPP-a u Petnjici i u Crnoj Gori. Ostvarili smo rast za četiri godine skoro 4 puta. To svjedoči principe koje smo zastupali svo ovo vrijeme a oni su prepoznati u našem bošnjačkom narodu. Ovo je najava da SPP tek dolazi i do parlamentarizma u skupštini Crne Gore”, kazao je Muratović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here