Mladi iz naselja Ćukovac nastavili su humanirane aktivnosti. U Sjenici je podeljeno oko 1000 maski i 1000 pari zaštitnih rukavica, a paketi sa vodom I sokovima uručeni novopzarskoj Opštoj bolnici za pacijente koji čekaju preglede lekara.


Mladi humanitarne organizacije Ćukovac posetili su i Sjenicu, gde su prolaznicima u centru delili zaštitne maske. Njihov gest pozdravili su i žitelji te sandžačke opštine.

Mladi Ćukovca deliće maske I ubuduće.

Za pacijente novopazarske Opšte bolnice obezbeđeno je 50 paketa vode i 10 paketa sokova. Kako bi građanima koji čekaju preglede omogućili da imaju ispred zdravstvenih objekata osveženje Coca cola Hellenic grupa Srbija poslala je ovu donaciju u Novi Pazar. Akcija je sporovedena u saradnji sa humanitarnom organizacijom Ćukovac i udruženjem građana Lokal medija Plan.

Članovi ovih organizacija zahvalili su donatoru za ovu pomoć, koju će slati I u narednom periodu u skladu sa potrebama. Humanitarne aktivnosti ovi mladi ljudi će kako kažu nastaviti I ubuduće kako bi pomogli građanima da lakše prebrode ove teške dane za Novi Pazar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here