Sport
apr 27, 2021, 17:46 pm
22

Bez obzira na to da li će do kraja uspeti da obezbede opstanak u Bundesligi, čelnici Kelna već su dogovorili prvi transfer na leto – u pitanju je kapiten bečkog Rapida Dejan Ljubičić.
“Jarčevi” će Ljubičiča dovesti bez obeštećenja i daće mu trogodišnji ugovor, a nemački mediji ističu da je momak poreklom iz BiH bio i na radaru Ajntrahta.
Ljubičić je u martu dobio i poziv da se nađe na spisku reprezentacije Austrije, a javnost ga najviše pamti po skandalu kada je 2017. pivskom flašom gađao džamiju u Kiseljaku, piše Telegraf.rs.
Momak rođen u Beču, čiji roditelji su Hrvati iz Bosne, bio je u decembru pomenute godine na odmoru u rodnom kraju kada je kamera zabeležila njegov vandalski čin.

– Znam da to izgleda glupo. S prijateljem sam tražio pekaru, želeli smo nešto da pojedemo. Iskreno, nisam shvatio da je to džamija, bilo je mračno. Poštujem svaku religiju. Odrastao sam s mnogim muslimanima, sada imam mnogo prijatelja među njima. Kao hrišćanin, poštujem svaku religiju – rekao je tada Ljubičić.

(Blic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here