Poštovani građani Sjenice,


Danas je tačno 2 sedmice od kako je održana sednica Skupštine opštine Sjenica na kojoj je, voljom 20 odbornika koji su svoju političku težinu dobili voljom građana Sjenice, izabrano novo rukovodstvo opštine sa mnom na čelu. Tim povodom imam moralnu obavezu da vam se obratim saopštenjem.

Trenutnu političku situaciju u Sjenici karakterise pokusaj Pravnog nasilja od strane SPP-a nad odlukama donetim od strane Izborne komisije Opštine Sjenica još od avgusta meseca 2020.god, a koje se tiču mandata jednog odbornika sa liste ” Za nasu decu-Aleksandar Vucic”. Pravni rok za podnošenje prigovora na tu odluku bio je maksimalno 48 sati od trenutka kad je izborna komisija donijela odluku. Koalicija okupljena oko SDP-a veruje u pravni poredak i vladavinu prava države Srbije pa s tim u vezi očekujemo potvrđivanja svih odluka donijetih sjednici SO Sjenica održanoj i završenoj 07.10.2020.god.

Ono što očekujemo jeste to da ce se koaliciji okupljenoj oko SDP-a sigurno pridružiti i preostala dva odbornika sa liste “Za nasu decu-Aleksandar Vucić”, kao i dva odbornika SPS-a i to odmah nakon formiranja Vlade Republike Srbije i tako nastaviti odgovornu državotvornu politiku za koju se svi zalažemo, na dobrobit svih građana Opštine Sjenica.

Predstavnik OO SDP -a Nermin Kaberovic


Broj pregleda:
568
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here