I ovog četvrtka volonteri Novog Pazara od ranih jutarnjih sati požrtvovano rade u novopazarskoj Opštoj bolnici. Do pacijenata na odeljenjima dopremaju kiseonik, osveženje i ostale potrebne stvari koje i danas doniraju humani pojedinci iz Novog Pazara, Sandžaka i dijaspore.

Osveženje, palete sokova i vode za pacijente na odeljenjima i u krugu bolnice, medicinske radnike i volontere dopremili su predstavnici firmi u vlasništvu Nedžada Dragolovčanina potom i Armin Plojović vlasnik marketa u Ulici 1. maj ali i preduzetnik Ćerim Šemsović koji je na WA grupi koja okuplja humanitarce i donatore naveo da se zatraži sve što je potrebno.

Za odeljenja na kojima ima ležećih pacijenata dopremljene su i pelene, donacijom HBC veleprodaje.

Gorivo za vozila volontera donirao je Sadović petrol, a najavljeno je da će gorivo biti donirano i za ambulantna vozila u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu.

Iz novopazarskog Doma zdravlja, šef voznog parka Nermin Suljović u ime te ustanove i svojih kolega zahvalio je auto servisu “Beli” Omera Metovića koji doniraju određene auto delove i vrše besplatnu poprravku ambulantnih vozila Doma zdravlja i Hitne službe.

A. N.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here