Pomoćik ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Jasmin Hodžić i državni sekretari Senad Mahmutović i Enes Buhić posetili su opštinski odbor Sandžačke demokratske partije u Sjenici. Oni su razgovarali sa okupljenim članovima kojima su se stavili na raspolaganje kako bi ovaj kraj, kako su istakli, mogao da krene napred.
“Ideja obilaska opštinskih odbora Sdp-a u Sandžaku je podizanje radne temperature stranačke organizacije” – rekao je koordinator SDPS-a za Sandžak Jasmin Hodžić dodajući da je cilj da se napavi direktna komunikacija izmedju centrale SDP-a u Beogradu i lokalnih odbora u Sandžaku.
“Predsednički izbori su sledeće godine a kako se najavljuje i parlamentarni će takodje biti tad. Moramo da se spustimo na lokal, da se vratimo tamo odakle smo potekli, da razgovaramo sa ljudima na licu mesta kako bismo videli šta su njihovi problemi i a koji načim možemo da ih rešimo. Ali je potrebno da se lokalni odbori probude iz letargije i da zajedno krenemo u rešavaje problema na lokalu” – rekao je Hodžić.
Pomenuti  visoki funkcioneri SDP-a pre Sjenice posetili su i opštinski odbor SDP-a u Tutinu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here