U toku je sesija u okviru Dijalog cafea gradonačelnika Nihata Biševca i omladine Novog Pazara, javlja Radio televizija Novi Pazar.
Mladi, uspješni u školama i na fakultetima, u oblasti kulture i sporta razgovarali su sa gradonačelnikom o dosadašnjim ulaganjima u te oblasti ali i mogućnostima za pronalaženje sredstava kako bi se još više novca ulagalo u obrazovanje, kulturu, sport…
Mladi, Novopazarci zadovoljni su onim što je Gradska uprava do sada uradila, ističu da prostora za ulaganja ima dovoljno jer je Novi Pazar rasadnik talenata.
Promocija mladih i uspješnih je ono što nedostaje, konstatovali su mladi i iznijeli niz prijedloga za koje im gradonačelnik Biševac garantuje da će se uvažiti i sprovesti, moglo se između ostalog čuti tokom ovog dijaloga, kao i to da su učesnici sesije, mladi, zadovoljni izdvajanjima u vidu stipendija od strane Gradake uprave.
Projekat Dijalog kafe – mesto susreta podržava Evropska unija i Savet evrope i Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije.
A. N.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here