Trener novopazarskih futsalera Marko Gavrilović rekao je da je svestan da javnost ima velika očekivanja od njegovog tima u predstojećoj sezoni, ali da je još uvek rano govoriti o realnim dometima.

“Dve uzastopne titule vicešampiona države promovišu nas među favorite u borbi za trofeje, što je i naša želja. Ipak, nismo baš u zavidnoj poziciji. Imamo nešto manji izbor igrača u odnosu na prethodnu sezonu i ne bih mogao da procenim naše realne mogućnosti dok ne provedemo dovoljno vremena u sali za trening”, rekao je Gavrilović.

Novi Pazar je okončao letnju pauzu i počeo pripreme, a Gavriloviću će nastupajuća sezona biti treća na klupi tog kluba.

Ekipa je oslabljena odlascima Predraga Jovanovića, Dejana Jovanovića i Jakupa Ramadana, a angažovani su reprezentativac Srbije Denis Ramić i Andrijano Knežević, koji je za Pazarce odigrao prolećni deo prvenstva u sezoni 2017/18.

“Ramić sa 25 godina poseduje veliko iskustvo igranja klupskog i reprezentativnog futsala na najvišem nivou. Nisam do sada sarađivao s njim, ali odlično ga poznajem i očekujem da će da se uklopi i da bude veliko pojačanje. Mnogo će nam značiti i Knežević”, ocenio je Gavrilović.

Prva futsal liga Srbije trebalo bi da startuje 25. septembra, a Novi Pazar će u prvom kolu biti domaćin ekipi Vranja.

M. Minić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here