Zbog velikog interesovanja putnika, Er Srbija je obezbedila dodatnih 32.832 sedišta na letovima između Beograda i Tivta do kraja letnje sezone 2021. godine. Između srpske prestonice i crnogorskog primorja uvedeno je ukupno 156 novih rotacija.
Do kraja septembra, Er Srbija će obaviti više od 900 rotacija između Srbije i Crne Gore, sa oko 70.000 sedišta na liniji ka Podgorici i više od 110.000 mesta na ruti između Beograda i Tivta. Većina letova biće obavljena mlaznim avionima sa većim kapacitetom, umesto aviona Er Srbije tipa ATR.
“Ostajemo posvećeni crnogorskom tržištu koje je tradicionalno veoma značajno za naše putnike. Trudimo se da obezbedimo snažnu konekciju između naše dve zemlje, ali i odličnu povezanost sa drugim destinacijama u mreži Er Srbije. Između ostalog, obezbeđujemo najbolju vazdušnu vezu između Crne Gore i Ruske Federacije preko Beograda”, izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.
Već od sledeće nedelje, srpska nacionalna avio-kompanija će do crnogorskog primorja obavljati 15 letova nedeljno, dok će se tokom leta taj broj povećati do 33 leta nedeljno. Srpska nacionalna avio-kompanija će u piku sezone između Beograda i Tivta leteti i do pet puta dnevno, svakog dana u nedelji, osim ponedeljkom i utorkom, kada će leteti do četiri puta dnevno.
Er Srbija će takođe obavljati do 21 let nedeljno između Beograda i Podgorice tokom vršnog dela letnje sezone.
Između Srbije i Crne Gore trenutno ne postoji ograničenje u putovanjima i negativan PCR test nije potreban ni u jednom pravcu.
Foto: Promo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here