Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, osvrnuo se na izjavu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je povodom fotografije njegovog sina Danila u društvu uhapšenog vođe navijača Partizana i kriminalne grupe Veljka Belivuka, ironično rekao da je to što si bio sa nekim u društvu “strašno krivično djelo”.
Đilas je prenio izjavu Vučića da bi trebalo da bude osuđen na 300 godine robije jer je sedeo u njegovom (Đilasovom) društvu “i to bez prava na žalbu”.
“Ne brini, bićeš”, naveo je Đilas na Twitteru.
Kako je prenijela Beta, Vučić je izjavio da njegov sin “nije mogao da počini nikakakvo kriminalno djelo jer je čuvano lice”.

Ne brini. Bićeš. pic.twitter.com/XF6lFsGWMk

— Dragan Djilas (@DraganDjilas) March 7, 2021

“To uslikaju a onda pozovu (novinare) kao da je to tobož istraživačko novinarstvo”, rekao je Vučić i dodao da sumnja da su to uradili pripadnici MUP-a koji stoje iza “nelegalnog prisluškivanja” njega i članova njegove porodice, sina, brata i oca.
Prema njegovim riječima “licima koja su vršila nelegalno prisluškivanje to je bio način da njega sklone”.
“Znaju Vučić je osjetljiv na sina, osjetljiv je na brata, sklonićemo ga tako”, rekao je Vučić i dodao da kada bi neko bio počinilac krivičnog djela zato što je slikan u nečijem društvu onda bi to bio i on, kada je na fotografijama sa liderom opozicione Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom.
Izvor: Nova.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here