NOVOPAZARAC Faris Ć. (33) i Armin K. (19) iz Sjenice nastradali su u teškoj saobraćajnoj nesreći, kada su motorom udarili u betonski zid na magistralnom putu Sjenica – Nova Varoš.

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo u četvrtak oko 22 sata, a tela mladića pronađena su danas rano ujutru. Prema nezvaničnim informacijama, Faris je u četvrtak veče otišao u Sjenicu sa namerom da proda motor.

– Našao se sa Arminom, koji je trebalo da kupi motor. Zatim su, najverovatnije, otišli da probaju mašinu. Njihovi drugovi su se zabrinuli, jer se satima nisu vraćali – kaže izvor “Novosti”.

Otac nastradalog Farisa iz Novog Pazara prijavio je policiji da je njegov sin otišao motorom i da je nedostupan. Oko pola četiri, Hitnoj pomoći u Sjenici prijavljeno je da dve osobe leže pored betonskog zida na putu Sjenica – Nova Varoš. Lekari i policijska patrola su odmah stigli na lice mesta i tamo zatekli dva tela.

Utvrđen je njihov identitet i naložena je obdukcija, kaže izvor iz novopazarske policije. Prvi rezultati istrage ukazuju da u ovoj nesreći, sem motora, nije bilo drugih učesnika.

Novosti

Fotografija- indeksonline.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here