Sportski direktor Fudbalskog kluba Novi Pazar Emir Bihorac zahvalio je treneru Vojvodine Nenadu Lalatoviću jer “godinama na najdirektniji način iskazuje poštovanje prema pazarskom superligašu”.
“To radi iz srca i zato i ima bezbroj poštovalaca u našoj sredini. Hvala mu za lepe reči i istinu koju širi o nama. Novi Pazar ceni takvo ponašanje i uvek će Vojvodini i njemu lično znati da uzvrati na istovetan način”, rekao je Bihorac.
On je istakao da su Novopazarci iz Novog Sada poneli najlepše utiske, iako nisu uspeli da poboljšaju bodovni saldo.
“Ponovo je tako malo nedostajalo da pozitivan utisak koji smo ostavili na terenu pretočimo u aktivan rezultat. Ishodom utakmice u Novom Sadu nismo i ne možemo biti zadovoljni, sve ostalo bilo je za aplauze. Vojvodina je po ko zna koji put na delu pokazala da je veliki i organizovan klub”, naveo je Bihorac.
“Ambijent na stadionu i ophođenje čelnih ljudi Novosađana, baš sve bilo je na nivou veličine tog kluba. Da utakmica protekne u korektnoj i prijateljskoj atmosferi pobrinuli su se svi akteri, na čelu sa igračima, pa sve do sudijske ekipe, koja je bez greške obavila svoj posao”, dodao je on.
M. Minić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here