Atletičar Elzan Bibić i teniserka Fatma Idrizović najbolji su sportisti Novog Pazara u 2020. godini, po izboru gradskog Sportskog saveza.
Dvadesetjednogodišnji Bibić danas je drugi put zaredom proglašen za novopazarskog sportistu godine, dok je pet godina mladja Idrizović prvi put izabrana za najbolju sportistkinju u tom gradu. Medju trenerima i ove godine izdvojio se Rifat Zilkić iz Atletskog kluba Novi Pazar, a najbolja ekipa je Klub malog fudbala Novi Pazar, iz čijih redova je i laureat u konkurenciji sportskih radnika Fikret Medjedović.

Nagradu za životno delo, koja nosi ime po proslavnjenom fudbalskom treneru Abdulahu Gegiću, dobio je legendarni novopazarski rukometaš Muamer Zejnelagić.
Kao jesenji šampion u Prvoj futsal ligi Srbije nagradjen je Klub malog fudbala Novi Pazar, a pehar je uručen i Ženskom odbojkaškom klub Novi Pazar, koji je bez poraza u dosadašnjem delu takmičenja u Drugoj ligi Zapad.
Specijalne pehare zbog dostignuća u 2020. godini zaslužili su bokser Dandija Džejlan Toskić, mlada aletičarka Novog Pazara Saima Murić i bodibilder kluba Vorior džim (Warrior gym) Dženan Ademi, koji se nije pojavio na dodeli priznanja.
Plakete za poseban doprinos u medijskoj prezentaciji uručene su novinarima Radio-televizije Srbije Radoslavu Simiću i Radio-televizije Novi Pazar i Novinske agencije Beta Miljanu Miniću.

Broj pregleda:
24

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here