Tenzija na Bosforu. Ne ide Bešiktašu na početku nove sezone, dobio je samo uvodni meč prvenstva sa Trabzonom, upao u krizu igre i rezultata i kako to obično biva u sličnim situacijama traži se krivac. U istanbulskom gigantu su prstom uprli ka – Ademu Ljajiću.

Prema vijestima iz Turske, čelnici kluba zamjerili su ofanzivnom vezisti na fizičkoj spremi, pojedine informacije ukazuju da ima višak kilograma i sve su to razlozi zbog kojih je izgubio povjerenje trenera Sergena Jalcina. Dnevnik Sabah dodaje da su šef stručnog štaba i direktor Bešiktaša predočili Ljajiću da tako neće moći da se vrati u prvih 11, spremili su mu poseban program kako bi najpre doterao tijelo, zatim i konkurisao za mjesto u ekipi.

Navodno, Ljajiću je dat rok do januara da ubjedi struku da je vrijedan čekanja. Ukoliko se ratosilja viška kilograma – mada iz Istanbula ne govore koliko – vratiće se u tim. U suprotnom, Bešiktaš je spreman da se sa Ademom rastane znatno pre nego što predviđa ugovor, do juna 2022.

Ljajić je u prve četiri utakmice nove sezone proveo na terenu zbirno samo 113 minuta, nedavno je bio angažovan u reprezentaciji Srbije, ali je gostovanja Norveškoj i Turskoj odgledao s klupe za rezerve, dok je u susretu sa Mađarskom, u Beogradu, zamijenjen posle bleduanjave igre u prvom poluvremenu.


Broj pregleda:
32
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here